Kundeopplevelser om vinteren med Zaqq Barefoot Shoes

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Vil du vite hvordan det føles å bruke barfotsko om vinteren? 

Kundeanmeldelser om vinteren

Kundene våre prøvde det og er begeistret! De forteller om koselige føtter til tross for kulde og snø og en helt ny løpende følelse som skoene våre tilbyr om vinteren.

La deg bli inspirert av anmeldelsene dine og oppdag hvor barfot sko kan berike vinteren din!

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

Varme barfot sko vinter svart  

Varm og anti -slip 

Bortsett fra det faktum at de er komfortable og varme, inspirerer de meg fordi sålen er så glatt.

Jeg prøvde henne på isete på grunn av det og følte meg alltid trygg. Jeg har aldri hatt slike sko.

- Karin om Qore Mid Winter Black -

>> Qore << 

 

Varme barfot sko vinter menn svarte 

Ingen svette, ingen müffeln

Jeg kjøpte min prequel 21 i september. Siden den gang har jeg hatt dem nesten hver dag (bortsett fra om sommeren og off -road fotturer), og jeg er alltid overrasket: ingen svette, ingen müffeln - ikke engang etter to år.

Den øvre er virkelig ufølsom for skitt, bare tørk den fuktig, gjort. Genial oppfinnelse. [...]

Den eneste ulempen: dessverre bare tilgjengelig i en farge, ellers ville jeg allerede ha samtidig samtidig.

- E. Biebrich Om prequel Winter Vegan Black -

>> prequel <<   

 

Black Winter Barefoot Shoes Women

Er verdt hvert øre

Jeg har hatt skoene i over ett år nå, og jeg kan anbefale denne skoen til alle. De holder seg veldig varme når det er kaldt ute - i begynnelsen tvilte jeg på det gjennom den tynne sålen - men tvilen min ble ikke bekreftet. Selvfølgelig må jeg også si at jeg på -10 grader føler meg mer komfortabel med ekstra tykke sokker, men det er min rent subjektive sensasjon. Fordi det også er på fotbed pelsen, holder de seg så godt - ved veldig lave temperaturer, men senest med tykke sokker. Skoen på skoen tillater også dette uten å føle foten på noen måte. De kjører også veldig komfortabelt. Jeg har aldri følt meg så komfortabel i en vintersko. ...

... Foten har plass og kan spesielt rulle opp, og jeg går også mye mer bevisst fordi sålen er fin og myk. Selv etter lange turer har jeg ingen ryggsmerter hvis jeg hadde på meg skoene. Det jeg også synes er veldig positivt, er at læret fremdeles er mykt og glatt som den første dagen. Jeg har alltid tatt vare på det med et rengjøringsskum og svart skokrem, ingenting mer. Ingen riper, ingen skjøre steder - du kan se den veldig gode kvaliteten på nappa -læret. Alt i alt har en 12 av 10 allerede bestilt to par som jeg fikk i dag og som passet så vel som hansk. Aldri andre sko, de er verdt hvert øre! ❤️

- Alisa om kvintisk vintervanntett svart -

>> Quintic <<  

 

Black menns vinter barbeint sko 

Absolutt toppprodukt

 Jeg har bare hatt barbeint sko i 10 år og har alltid prøvd "Winter Barefoot Shoes" fra alle mulige produsenter. Dette førte faktisk til erkjennelsen av at "vinter" og "barfotsko" er to inkompatible motsetninger ... faktisk er den "Quintic Winter" den første virkelige "Winter Barefoot Shoe" som fortjener dette navnet! Utrolig varm, selv på -10 °, super fleksibel, høy kvalitet bearbeidet og utrolig hyggelig å ha på seg. Det veldig myke læret tilpasser seg perfekt til fotformen. Virkelig et absolutt topp produkt, stort kompliment til skomakerne!

 - Markus om Quintic Winter Black -

>> Quintic <<  

 

Vanntette barfot sko vinter

Målet på ting 

Hva bruker du for å marsjere gjennom gjørme og snø om vinteren? Expeq har blitt mitt første valg. Super praktisk og enkelt å rengjøre, var kjøpet virkelig verdt det.

- Thomas via expeq -Svart vanntett -

>> expeq << 

 

Barfot sko fotturer med mye grep 

Grepet er flott 

Flotte tursko, skli inn og løper av gårde. Det er virkelig sånn. Du trenger ikke å kjøre den. Grepet er også stort og vanntett. Prisen er absolutt verdt det. Nå håper jeg at han er kameraten min i noen år.

- Marion via Treq Camel Waterproof -

(Bilder av Treq Cognac vanntett)

>> Treq <<  

 

Vanntett vegansk barfot sko brune 

Føttene holder deg tørre og varme 

Jeg er så fornøyd med denne skoen. Enten våte enger (utholdenhetstesten) eller snø, føttene forblir tørre og varme.

- Katrin via Expeq Vegan Cuoio -

>> expeq << 

 

Utendørs barfot sko blå menn

Lys og supergrep 

Etter å ha kommet inn i de mest komfortable skoene jeg noensinne har hatt. Snarere ikke for de varme månedene, men perfekt for overgangsperioden, og selv med den første shee -fotturen og iskaldt grader, forble føttene behagelig tørre og varme. På grunn av den noe tykkere sålen, er det ikke den absolutte barfotløpende følelsen, men skoene er lette og har supergrep. Forhåpentligvis varer skoene lenge. Kjøp anbefaling!

- Frank via Terraq Azure Waterproof -

>> Terraq <<  

 

Business Barefoot Shoes Winter 

Behagelig varm i snøen 

Bruk disse skoene det andre året. Super komfortabel og også behagelig varm i snøen på en omfattende vintervandring i snøen. Er verdt pengene dine.

- Werner om Arq Black -

>> Arq <<  

Tilbake til bloggen
1 av 3