Jeg fant endelig de rette sandalene

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph finner sin nye Qlear Dark Brown mye finere enn presentert på butikkbildene. Men ikke bare det, han er også overbevist om komforten og bærer den åpne barfotskoen til turer, bevegelser og til og med på kontoret. Så han fant en sommersko for enhver anledning.

Vi er glade for at du liker vår Qlear så mye og ønsker deg mange fine turer med ham.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de
__________

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes Qlear-3
Jeg har bare hatt barbeint sko i omtrent 6 år, og jeg er helt overbevist om dette konseptet. Så langt har jeg hovedsakelig slitte sko fra et annet selskap og ble imponert over kvaliteten. Dessverre, etter en kort slitasje, sa noen få av disse skoene farvel, så jeg leter etter alternativer.
Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes Qlear-4

Jeg hadde tidligere kjøpt sko fra Zaqq som overbeviste meg med deres komfort og holdbarhet.
Jeg hadde lett etter en hverdagsvariant i lang tid, jeg hadde allerede prøvd sandaler med tåskiller på forhånd, men dessverre kom jeg ikke sammen med det. Endelig kjøpte jeg Qlear mørkebrune sandaler fra Zaqq, nå til denne skoen:

Først synes jeg utseendet er mer tiltalende enn presentert på nettstedet. Skoen gjør et robust inntrykk av høy kvalitet i behandlingen og angående materialene som brukes.
Snøringen med borrelås -festet midt på foten er en fin dings som sikrer at ingenting skiver gjennom området.
Tåboksen er tilstrekkelig stor, jeg var heldig med 45, mitt standardvalg. Skoen glir ikke og klemmer ikke på foten. Det indre læret er hyggelig mykt, jeg håper at det ikke vil gni gjennom det.
Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes Qlear-5
Jeg brukte allerede skoen når jeg flyttet til 4. etasje, fikk flere turer bak meg og var regelmessig på veien på lengre sykkelturer.
Det som slår meg positivt, er at skoen er mindre minner om en barfotsko, siden den tynne sålen tilsynelatende fremdeles er polstring fra innsiden. Som et resultat er ikke jordkontakt så direkte, den blir hyggelig, men bare litt polstret.

Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes Qlear-6
Qlear Mørkbrun ser også ut til å være bygget for utholdenhetsstress. Selv etter å ha løpt i timevis, er skoen behagelig på foten, trykker ikke og gir ikke i noen retning, som vanlig med barfot sko.
Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes Qlear-4
I tillegg ser skoen veldig bra ut og kan også bæres på kontoret, og siden Covid19 har klesforskriften på kontoret blitt mer avslappet. Så det er ikke noe problem for en dag på kontoret.
Konklusjon: Denne Qlear Mørkebrune er akkurat den rette for meg. Det er luftig, behagelig, tåler noe og ser også bra ut.

Tilbake til bloggen
1 av 3