Ballerina barfot sko som passer til alt: vri velours svart

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Etter to fotoperasjoner fant vår kunde RIA en behagelig ballerina barfotsko, som hun stilig kan ha på seg bukser og skjørt.

Vi er glade for at du har funnet en komfortabel og feminin sko med vrien vår og ønsker deg en fin sommer med høy slitasje komfort.


Vil du også sende oss en rapport om publisering?

Så vennligst skriv til oss:
we@zaqq.de

Experience-ZAQQ-Twist-2
Jeg ble nylig kjent med skoene dine på internett fordi jeg lette etter komfortable sko. Det er synd at jeg ikke allerede kjente henne, jeg kunne ha spart mange ubehagelige kjøp, som ofte måtte redigeres av skomakeren.
Etter to fotoperasjoner trengte jeg absolutt god kvalitet og god passform. Jeg fant begge på ZAQQ i Twist Velor's Black Ballerina.

Jeg lette etter en ballerina i en nøytral farge, som jeg kan kombinere annerledes for så mange antrekk som mulig. Så mye av mitt valg på ZAQQ Twist Velours Black Ballerina.
Det passer perfekt med lange og shorts, men også like bra med skjørt og klær i forskjellige lengder. På grunn av den svarte fargen er den klassisk og gjennom velour virker den også løsnet og elegant. I tillegg er det sløyfen som gir skoen et feminint utseende og hetten på skoen, og løkken har et glitterutseende som gir ballerinaene et spesielt preg. Denne skoen er en ekte alt -rounder.
Experience-ZAQQ-Twist-3
Skoen er lett å ta vare på, aksepterer knapt støv og kan børstes rett hvis den skal rengjøres. Dette fungerer uten problemer, og skoen ser ut som igjen. Skoen gjør meg mye glede, er fantastisk og lager også en slank fot.

Jeg hadde på meg ballerinaene hjemme først og slitt deretter ute med tynne sokker for første gang, som jeg gjorde noe annet. Oppmuntret av det høye komfortnivået forlot jeg sokkene unna- og jeg hadde ingen trykkpoeng- bare fantastisk!
I tillegg har ballerinaene en flott moderne design og er så lette. Vennligst fortsett det. Jeg synes det er fantastisk at Zaqq -sko ikke trenger å kjøres inn. Du er absolutt en stor hjelp for alle som har problemer med føttene og ikke vil klare deg uten elegant design. Topp sko!
Vennligst tilby også ballerinaer i mørkeblå med en mørk såle, for eksempel vri eller suqar. Jeg ville kjøpe dem umiddelbart.


Tilbake til bloggen
1 av 3