Waterproof & Nutschfest | Zaqq Barefoot Shoes

Waterproof & Rutschfest | ZAQQ Barfußschuhe

Hva er spesielt viktig om høsten?
En vanntett barfotsko som du ikke sklir bort selv på våte blader.

Vanntett og nøtterchfest

Våre Zaqq Sohlen Terra og Ultraprip er optimalisert for å gi deg mye grep. Kombinert med en vanntett øvre har du den perfekte høstskoen med barfotfølelse.

Føl deg fri, føl Zaqq.


Høyt i alt vær

Enten du bruker vår Q2 i våt høstvær i hverdagen eller på lange tursturer - du er alltid godt utstyrt med denne barfotskoen.

Takket være de vanntette materialene, forblir føttene dine tørre selv i regnvær, mens Zaqq Terra -sålen gir deg optimalt hold i glatte stier.

Med Q2 går den lett høyt ut, en utendørsbåt som er en stor glede i hvert terreng.

Q2




Behagelig, trygt og absolutt værbestandig

Vår esqape/squt følger deg med Zaqq Terra -sålen gjennom hver høstutfordring - komfortabel, trygg og absolutt værbestandig!

Visuelt overbeviser Esqape/Squt med sin moderne, to-tone design, som er tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner som blågrå, blå-oransje eller brun oransje.

Du kan enkelt kombinere det med uteklærne dine. Denne stilige skoen kutter også en flott figur i hverdagen med uformelle jeans og gensere.

Esqape

Sqout



For våt høst og kaldt vintervær

Treq/Terraq er den perfekte utendørsbåten for våt høst og kaldt vintervær.

Med sine forskjellige fargedesign, inkludert sterk gul og blå og tidløs grå, brun og grønn, er det noe for enhver smak. For de kalde dagene er to vinterdesign tilgjengelig i svart og brunt med varm fôring.

Takket være de vanntette materialene og de spesielt ikke -sklipene ZAQQ Terra Sole, tilbyr TREQ deg optimal beskyttelse og stabilitet på hvilken som helst overflate.

Treq

Terraq




Dry Feet & Ultragrip

Utforskeren vår er din ideelle følgesvenn for hver høststall.

Utforskeren er tilgjengelig i klassisk brun og svart, og passer nesten hvert antrekk og kan brukes perfekt til både sportslige turer og avslappede turer.

Takket være de vanntette materialene, holder føttene tørre selv i dårlig vær. ZAQQ Ultragrip Barefoot Sole tilbyr deg ikke bare en hyggelig løpende følelse, men også ekstra stopp på glatte overflater.

Explorer



Utendørs båt i tidløs design

Outdoor -skoene er ikke bare funksjonelle, de passer alltid perfekt med den tidløse designen.

Vår ikke -skli og fleksible Zaqq Terra -såle gir deg den nødvendige støtten og bevegelsesfriheten du trenger.

Læret tilpasser seg perfekt til foten over tid og sikrer en individuell slitasjeopplevelse. Med vanntett fôring forblir føttene pålitelige selv når det regner.

Med Mounteq er klatring av neste fjelltoppmøte dobbelt så gøy.

Mounteq

Tilbake til bloggen
1 av 3