Bærekraft har prioritet

Nachhaltigkeit hat Priorität

Våre produksjonsprosesser er designet for å fungere så forsiktig og ressurssparende som mulig.

Fra valg av materialer for produksjon til muligheten for å resirkulere ZAQQ -ene, har vi øye med hele livssyklusen til våre barfotsko med alle beslutninger. 

Bærekraft har topp prioritet 

Max, med avgjørelsen om en Zaqq Barefoot -sko, tar du en bevisst beslutning for din velvære og planeten.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

 

 

Lær er spesielt holdbart 

Skinn er bærekraftig fordi det er et naturlig ved hjelp av kjøttindustrien. I stedet for å behandle dyreskinn som avfall, blir de omgjort til skinn, som representerer en effektiv ressursbruk.

Lærprodukter er også kjent for sin holdbarhet. En godt holdt skinnsko kan vare i flere tiår.

På slutten av levetiden kan lær bli biologisk nedbrytbart, noe som betyr at i motsetning til syntetiske materialer, bidrar det ikke til det voksende deponiet.

>> Riquet <<

 

 

 

Bomull er et av de mest bærekraftige materialene 

Bomull er et fornybar råstoff, noe som betyr at det er en mye lavere miljøpåvirkning sammenlignet med syntetiske fibre basert på petroleum. I tillegg kan bomull biologisk nedbrytbart, noe som gjør det til et miljøvennlig valg. 

Våre bomullssko behandlet for hånd er holdbare og gir deg utmerket komfort med utmerket pusteaktivitet.

>> Qnit <<

 

 

Merinoull med utmerkede egenskaper 

Merinoull er naturlig bærekraftig fordi den er fullstendig biologisk nedbrytbar og fornybar. Sauene blir kastet regelmessig, noe som ikke skader eller miljøet. 

Merinoull er også utrolig holdbar. Selv etter mange års bruk beholder den sin form og funksjon, noe som gjør det til et utmerket valg for våre barfotsko. På grunn av termore -regulerende og luktesistente egenskaper, tilbyr dette naturlige materialet utmerket slitasje komfort.

>> liqe <<

 

 

Vegan's resirkuleringsvev 

Vår veganske resirkuleringstoff består av resirkulerte materialer som plastflasker og andre avfallsprodukter som ellers ville lande på deponier. Gjennom sofistikerte gjenvinningsprosesser blir disse materialene behandlet til høykvalitets, holdbare stoffer. 

Denne innovative tilnærmingen forvandler avfall til verdifulle ressurser og gir materialer som ellers ville gå tapt, et andre liv. Dermed bidrar hvert par barfot sko laget av dette stoffet aktivt til klimavern.

>> Sqim <<

 

Tilbake til bloggen
1 av 3