Eleganse med barfot sko

Eleganz mit Barfußschuhen

Etter den lange sommertiden i sandaler, virker de lukkede skoene altfor smale og ukomfortable for deg? Da har du ikke en zaqq barfotsko ennå!

Tror du at barfotsko er bra for fritid, men absolutt ikke fungerer på kontoret på grunn av kleskoden? Også her vil vi overbevise deg om det motsatte i dag. 

ZAQQ Business Barefoot Shoes 

Vår forretningssamling gir deg den stilen du trenger i virksomheten og komforten du ikke lenger vil gjøre uten.

  

 

Din elegante George Boot 

Vår duqe er det perfekte valget for menn som ikke bare vil se bra ut i forretningslivet, men også vil føle seg komfortable. 

Duqe støtter føttene dine optimalt og sikrer at du fremdeles er i form og energisk selv etter lange timer på kontoret. 

Uansett hvilke utfordringer dagen har - med duqe går du til dem avslappet og stilig.

>> duqe <<

 

 

 

 

Din klassiske derby -draktsko 

Vår Briq ble utviklet for å tilby deg det beste fra begge verdener: den tidløse estetikken til en klassisk derbysko og den makeløse barfot følelsen for maksimal komfort. 

Med sin karakteristiske åpen snøring og den minimalistiske designen passer den perfekt med hver drakt og gir antrekket ditt en edel, men subtil tone. 

Enten med viktige forretningsmøter, presentasjoner eller formelle anledninger - Briq understreker din profesjonalitet og din følelse av stil.

>> Briq <<

 

 

 

 Tidløs eleganse 

Uten unødvendige dekorasjoner og med klare linjer, legemliggjør vår Qarma tidløs eleganse.

Dette reduserte estetikken passer perfekt til moderne forretningsmote, som er avhengig av funksjonell eleganse.

Men disse ballerinaene er ikke bare det perfekte valget på kontoret. På grunn av deres enkelhet kan du kombinere dem med en rekke antrekk og alltid ha et feminint preg.

>> Qarma <<

 

 

 

Leken eleganse 

En sløyfe-som liten og iøynefallende den kan være styrken til å gjøre en enkel sko til et uttalelsesstykke. Ballerinaer med dekorativ sløyfe legemliggjør det perfekte samspillet mellom eleganse og lekenhet. 

Enten med den elegante kjolen eller jeansene, gir disse ballerinaene deg alltid den høyeste komforten i et feminint utseende.

>> LOOQ << 

 

 

 

Din elegante blonder -up 

Vil du foretrekke en elegant blonder -up? Da er Iqon akkurat din barfotsko.

Med sin klassiske, tidløse design passer IQon til alle forretningsantrekk og understreker din profesjonelle karisma. 

En dag på kontoret kan være lang og utmattende, men med Iqon holder stresset bokstavelig talt på døren. Denne skoen er så lett at du knapt føler den, selv etter timer på føttene. 

>> Iqon << 

 

 

 

Din uformelle sneaker med stil

Du trenger ikke å gå på en descode og foretrekker å gå på kontoret tilfeldig og fortsatt overbevise med stil? 

Da er vår skinn Sanker Qool perfekt for deg! Enten for elegante bukser eller jeans, gir denne barfotskoen deg alltid et kult utseende.

>> Qool << 

 

 

Din virksomhet casual snøre

Noen ganger er mindre mer - og det er akkurat det PEAQ legemliggjør. Dette enkle skallet for menn er det perfekte valget for alle som er avhengige av et avslappet, men stilig forretningsmessig utseende på kontoret. 

Den klare, enkle designen gjør den allsidig - enten det er med en godt pyntet chino, klassiske jeans eller elegante stoffbukser. PEAQ -ene passer sømløst inn i din stil.

>> PEAQ << 

 

 

 

DIN BUSINESS LACE BOAT

Med vår Yorq starter du dagen stilig og avslappet - klar til å mestre alle utfordringer med letthet. 

Disse støvlene kombinerer klassisk eleganse med den makeløse følelsen av barfotsko - en ekte gamuchanger for ditt daglige arbeid. 

Det enkle, men stilige snittet passer til alle forretningsantrekk og gir deg et snev av tidløs klasse.

>> Yorq <<

 

 

Sneakeren din for forretningsutseendet

Selv om vår Qore Low Black ikke er en klassisk forretningssko, er den på ingen måte dårligere enn de tradisjonelle kollegene. Han beviser at en sneaker ikke bare kan være sporty, men også elegant og egnet for virksomhet. 

I en verden der kleskoden blir stadig mer fleksibel, er Qore Low Black det perfekte valget for alle som verdsetter et moderne, moderne utseende uten å unngå profesjonalitet.

>> Qore <<

 

Tilbake til bloggen
1 av 3