Stram uten ledninger: Slipp på barfotsko

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Våre zaqqs å skli inn er perfekte for alle som elsker å skli raskt og enkelt inn i barfotskoene dine og starte umiddelbart. 

Barfot sko å gli inn 

Ingen slående, ingen knekking, ingen stress - bare ta på og gå! Perfekt for hektisk morgen eller spontan eventyr. 

Max, finn nå din følelse -god sko i Zaqq -butikken!

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

Beste stopp og perfekt komfort 

Våre innovative SLIQ -sandaler gir deg optimal hold og en makeløs brukskomfort.

Det praktiske elastiske bandet gjør kjedelig svingende eller spenne overflødig. Bare skli inn og gå!

Bestem deg for enkel svart hvis du liker det klassisk eller sett en elegant uttalelse med edelt sølv. Hvis du liker å slå, velger du spennende farger som oransje eller rød.

>> Sliq <<  

 

 

Tidløs, feminin design 

Vår Qalma tilbyr alt du vil ha fra en sandal: feminin stil, komfort og praktisk.

Det elastiske innlegget muliggjør rask og enkel tetthet, slik at du ikke mister tid med irriterende spenner. Bare skli inn og gå - sommermote kan være så greit! 

Uansett om du bruker en elegant kjole eller en uformell jeans, passer Qalma barfot sandaler alltid perfekt. Hun gjør sin enkle eleganse til den ideelle følgesvennen for enhver anledning, fra en avslappet spasertur gjennom byen til strandvandringen.

>> Qalma <<   

 

 

 

Den elegante virksomheten

Det fungerer ikke mer elegant enn med denne virksomheten! En hæl antydet utenfra, en captoe med fine broguinger og to edle spenner gjør denne barfotskoen til en virkelig sjeldenhet.

MONQ bringer deg ikke bare langt frem i virksomheten, men følger deg også med deg i hverdagen med høyest komfort.

>> monq << 

 

 

Ukomplisert og komfort 

Tseqa Black for å skli er den perfekte kombinasjonen av ukompliserthet og maksimal komfort.

Denne barfotskoen overrasker med sin lette og utmerkede pusteaktivitet. Dette gjør ham til den ideelle følgesvennen i lange dager når du reiser mye.

Den enkle, svarte premium velourskinnet og den snøringsfrie designen gir Tseqa Black en uformell, uformell karakter som uanstrengt passer inn i enhver garderobe. 

>> tseqa <<    

 

 

Slip Sneaker 

Tappet raskt, og du kan starte! På neste fjell, gjennom skogen eller gjennom by-sqy, har du definitivt det som trengs for å bli en favoritt sneaker for enhver mulighet.

Det elastiske, veganske nettvevet er preget av høy komfort. Det klemmer foten din perfekt uten å begrense. Hva trenger du mer?

>> kvadratmeter <<

 

 

Feminine Loafer 

Oppdag Qerp, den feminine loaferen, bekvemmeligheten og stilen på en fantastisk måte. Denne glideskoen imponerer med sin fleksibilitet, holdbarhet og ikke -skli. 

Og det beste med det: det ser utrolig elegant ut! Enten i hverdagen, på kontoret eller ved elegante anledninger - med Qerp på føttene er du alltid godt kledd. 

Behandle føttene dine denne luksusen og opplev hvordan mote og bekvemmelighet smelter sammen på høyeste nivå.

>> QERP <<   

 

 

 

Maksimal fotsfri 

Er du lenge etter maksimal fotfrihet, enten du slapper av hjemme eller utforsker verden? Da er SOQQS helt riktig for deg!

Et spesielt høydepunkt på sokkeskoene er din tynne og fleksible såle, som lar deg rulle dem opp i det små. Så du tar knapt plass og kan lett stuves bort i reise- eller sportsposen din.

Gøy inn og løp av, selvfølgelig med SOQQ!

>> SOQQ <<

Tilbake til bloggen
1 av 3