Med bare 3 par sko gjennom året

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Har du for mange sko, hvorav de fleste er ubrukte rundt skobildet? Et redusert utvalg av sko kan være veldig befriende! Noen ganger er mindre mer. 

Du trenger bare tre par sko 

Hvis du bare vil ha noen få sko, må du velge godt fra starten.

Her er tipsene våre.

1. Komfort

Det viktigste med nye sko er komfort. Ukomfortable sko er romrøvere i Schuhrgal, for hvis du er ærlig, vil du aldri bruke dem. Hvor bra at Zaqq -barfotskoene våre er designet for den høyeste komforten. 

2. Design

Hvis du bare vil eie noen få sko, bør du foretrekke modeller som er tidløse og passer til alt. Velg derfor enkle design i subtile farger. 

3. Formål og sesong

I utgangspunktet er 3 par sko nok:

Noen få vanntette sko som kan bæres med ullsokker om vinteren, noen få fritids joggesko som du også kan ha på deg for sport og noen få sandaler for de varme dagene.

Du kan fullføre skoblagget ditt med et elegant par barfotsko for å være tilstrekkelig kledd ved formelle anledninger og festligheter. Enkel, monokrom, komfortabel - her er forslagene våre for din minimalistiske skosamling for hele året!

Føl deg fri, føl Zaqq.

Utendørs barfot sko 

For utendørs og by 

Lett, fleksibel og vanntett - Vårt vanntette imponerer med høyest komfort og funksjonalitet.

I vind og vær forblir føttene tørre og varme, når solen skinner de godt ventilert av den pustende membranen.

Og hvis du vil ha mer, kan du ikke bare bære denne barfotskoen til turbukser, men takket være den edle og fantastisk enkle designen også til alle urbane antrekk.

>> expeq << 

 

Sports barfot sko laget av bomull

For sport og by 

Qnit er den allsidige sneakeren som motiverer deg som sportskompis på topp forestilling. Han bringer deg like godt til det tilfeldige antrekket gjennom byen.

Det er best å nå etter fargene grå, svart eller hvitt, for å kunne bruke denne barfot sneakeren på ethvert antrekk etter ønske.

>> Qnit << 

 

Barfot sandaler kvinner 

For de varme dagene 

En varm sommer krever luftige sandaler. Med våre modeller SLIQ, FLAQE eller CLIQ har du enkle design og subtile farger som svart, brun eller beige som bare samsvarer med hvert antrekk.

I butikken har du et stort utvalg av feminine barfot sandaler. Ta en titt og ta favoritten din til å virkelig glede deg over den første varme dagen.

>> Sandaler kvinner <<

 

Barfot sandaler menn svart

For sommeren 

Hvis du vil skli inn og ut raskt, er flipflop Qoss helt riktig. Våre Qlear tilbyr litt mer tak som du også kan gå på lette turer med.

Hvis du kjøper Qlear Black og bærer den med svarte sokker, ser han ut som en vanlig sneaker, perfekt for våren.

>> Sandaler menn <<  

 

Vanntett dress barfot sko 

Elegant selv gjennom regnet 

Enten på en viktig forretningsdato eller en elegant kveldsarrangement, tar du alltid trygt opp med disse derbiene.

Nyt den luksuriøse komforten til Briqs Black Waterproof, noe som bringer deg gjennom dagen selv når det regner med stil og eleganse.

>> forretningsmenn <<

 

Elegant ballerina barfot sko kvinner

For det elegante utseendet 

Noen ganger må det være mer elegant. Qarma vår er den rolige ballerina barfotsko som alltid passer. I det skinnende læret ser han stilig ut for alle forretningsantrekk, så vel som det passer til shorts eller rock på fritiden hans.

Vil du ha det mer lekent? Se i butikken, vi har din favoritt ballerina!

>> ballerina <<

Tilbake til bloggen
1 av 3