Luftig bomull til sommeren

Luftige Baumwolle für den Sommer

Våre bomullsstoff barbeint sko er perfekte for sommeren. De ser ikke bare friske og moderne ut, men gir deg også trøst på de varme dagene som ikke er noe å ønske. 

Lett og spesielt pustende 

Det myke bomullsstoffet hekker forsiktig på huden din og forhindrer friksjon. I tillegg tilbyr disse lette Zaqqs deg en naturlig bevegelsesfrihet og lar føttene puste fritt om sommeren.

Føl deg fri, føl Zaqq. 

 

 

Den veganske strikkeskoen for enhver anledning 

Denne sjarmerende strikkesko laget av vegansk bomullsstoff utspiller seg sin prakt med hvert trinn. Vår Qnit, kjent for sin letthet og permeabilitet, viser seg å være den ideelle følgesvennen, enten når de rusler gjennom metropolen eller i sportslig bruk.

Bruk vår Qnit i svart eller hvitt til mer elegante antrekk eller velg en av de livlige fargene for et avslappet uformell utseende eller ditt neste sportseventyr.

>> Qnit <<  

 

 

 

Spesielt luftig 

Croqet er det ideelle valget for de som ikke vil klare seg uten joggeskoene selv på rasende dager.

I forreområdet har vi integrert en grov -mesh bomull som gjør at føttene dine kan puste uhindret. Croqet vår er spesielt egnet for noen idretter, men det ser også fantastisk ut på det tilfeldige byutseendet.

Air -permeable, behagelig og kjølig - hva mer trenger du?

>> Croqet << 

 

 

Feminine-Sporty 

Hvis du vil tilby føttene et elegant skall uten å avstå fra maksimal bevegelsesfrihet, er denne barfotskoen det perfekte valget.

Det klassiske ballerin -snittet får et sportsligere preg gjennom en hvit snikteså uten å miste sin feminine karisma.

Glem ulmende varme etter lange turer om sommeren! Med Suqar i bomullsversjonen liker du alltid et ideelt fotklima takket være den utmerkede luftpermeabiliteten.

>> Suqar <<  

Tilbake til bloggen
1 av 3