Gli inn og gå komfortabelt med barfotsko

Reinschlüpfen und bequem loslaufen mit Barfußschuhen

Liker du ikke å snøre? Ikke noe problem, fordi du legger klekkeskoene våre på lynets hastighet!

Gli inn

Våre Zaqqs kan gjøre mye mer! De er utrolig komfortable og tilbyr føttene dine omfanget av bevegelse du trenger! Enkel, sporty eller elegant? Du kan finne alt i butikken vår!

Føl deg fri, føl Zaqq. 

 

Qarma: Uknyttet og stilig

Qarma Zaqq Ballerina

 Qarma vår er den rolige ballerina barfotsko som alltid passer. I det skinnende læret ser han stilig ut for alle forretningsantrekk, så vel som for alle fritidsutseende.

Med fine strømpe sokker kan du enkelt bære denne ballerinaen gjennom vårdagene og alltid se ryddig ut.

Velg Qarma fra 5 forskjellige farger!

>> Qarma <<

  

MONQ: Den elegante

MONQ Business Slipper

Det fungerer virkelig ikke mer elegant enn med denne virksomheten! En antydet hæl, en kaptein med fine broguinger og to spenner gjør denne barfotskoen sjeldenhet.

Men design er ikke alt! I denne barfotskoen løper du opp til topp ytelse - ultrabe praktisk ikke bare bringer deg langt frem i virksomheten.

>> monq <<

 

Qea: Båtskoen

Qea båtsko

Som på skyer og ser også utrolig elegant ut - den barfotsko gjør det mulig.

Den svarte semsket skinn og den dekorative snøringen er ganske enkelt tidløse og gjør Qea til den perfekte skoen for enhver anledning.

Grip raskt, fordi vi bare har veldig få på lageret!

>> Qea <<

 

LOOQ: Feminine Playful

Looq Barefoot Ballerina

Hvis du ikke har høye hæler, trenger du ikke gjøre det uten eleganse med vår looq. Tvert imot, den feminine ballerinaen perfeksjonerer utseendet ditt, gir deg stilsikkerhet og er også himmelsk komfortabel.

Du kan finne vår LOOQ i 6 forskjellige versjoner!

>> looq <<

 

Qosmo: glamorøs og unik

Qosmo Barefoot Loafer

Leter du etter ren glamour? Da er Qosmo Champagne det perfekte valget for deg! En super feminin barfotsko som ikke kunne være stilig og feminin.

Fra utsiden presenterer vår Qosmo seg som en edel loafer. Men som kjent, handler det også om de indre verdiene, og de blir et uslåelig argument! Den barfotte loaferen er utrolig myk og fleksibel og tilpasser seg konturene av foten din i perfeksjon.

>> Qosmo <<

 

Qent: The Sporty

Qent Barfuss Slipper

Med kombinasjonen av mykt semsket skinn, netting og fleksibelt elastisk bånd, lager Qent Blue optisk mye, men tilbyr også mye funksjonalitet.

Mesh -vevet i det øvre området av skoen sikrer maksimal pusteaktivitet, og med det svarte elastiske båndet har du et perfekt grep.

Quent er din sportslige barfotbrød som ikke kan være mer praktisk.

>> Qent <<

Tilbake til bloggen
1 av 3