En barfotsko kunne ikke bli bedre!

Besser geht ein Barfußschuh nicht!

Er du klar for et nytt nivå av stil og komfort? Vi presenterer Expeq - den barfotsko, som ikke bare er laget for utendørs eventyr, men også kutter en flott figur i hverdagen!

Stilig gjennom byen og trygt gjennom terrenget

Med ExpEQ får du enestående funksjonalitet og en edel design som passer enhver anledning.

Føl deg fri, føl Zaqq.

Utendørs barfot sko menn
Expeq: Fra skinn til vegansk

Disse halvhøye, vanntette uteskoene er tilgjengelige i tre elegante fargevariasjoner: svarte, forskjellige nyanser av brunt og blå -gray.

Og det beste? Du kan velge mellom forskjellige materialer, fra skinn til vegansk, avhengig av din personlige stil og din tro.

>> expeq <<



Utendørs barfot sko brune kvinner

Komfort og funksjonalitet

Den slitasje -resistente gummisålen gir deg glidemotstand og er spesielt holdbar. Likevel drar du nytte av en fleksibel barfot såle. Så du kan oppfatte overflaten med hvert trinn og trene fotmusklene.

I enden av skaftet har vi gitt halvhøy utesko med en spesielt myk leggpute. Dette sikrer at ingenting presser eller gnir.

>> expeq <<



Vanntette barfotsko
I sol og regn

Uansett om du reiser i naturen eller rusler gjennom byens gater, ser du alltid bra ut med Expeq og føler deg komfortabel.

Den vanntette designen med høy pusteaktivitet gjør alltid denne utendørs skoen egnet, uavhengig av været.

Gjør Expeq til din nye følgesvenn, det være seg på vei til kontoret, et møte med venner eller på ditt neste eventyr i villmarken. Føttene dine vil takke deg!

>> expeq <<

Tilbake til bloggen
1 av 3