Det var vanligvis i går: ekstraordinære barfotsko

Gewöhnlich war gestern: Außergewöhnliche Barfußschuhe

ZAQQ står for en ny type bevegelsesfrihet sammenkoblet med fasjonabel innovasjon. Hver enkelt sko er et håndlaget kunstverk som perfekt kombinerer estetikk og funksjon. 

Det var vanligvis i går 

Med disse ekstraordinære designene er du garantert å stikke ut av mengden og nyte den uovertruffen ZAQQ -komforten med hvert trinn.

Føl deg fri, føl Zaqq. 

 

 

Den spennende ballerinaen 

Qiss-modellen er en spesielt feminin og leken barfot ballerina og en ekte iøynefallende!

Lærledningene som kan pakkes rundt leggen din, gjør den klassiske ballerinaen til en spennende sommersko.

Bare pakk skinnstroppene under leddet, for et uformelt hverdagsutseende, eller bli litt modigere og pakk opp beinet - så du tegner alle om kvelden!

>> Qiss <<  

 

 

Den dynamiske sneakeren 

Qanberra er din nye, sporty barfotsko som viser deg fra din dynamiske side.

Med sitt vellykkede farger ser sneakeren frisk ut og passer perfekt inn i den varmere halvdelen av året.

For Qanberra bruker vi fint perforert nappa -skinn, noe som sikrer høy pusteevne. Så føttene dine vil føle seg i sneakeren selv på de hotteste dagene i året uten å glø.

>> Qanberra <<   

 

 

Sporty sneaker 

Qendriq er din sportslige sneaker med en følelse av god garanti. Med denne barfotskoen har du funnet en lett, kul og mega -komfortabel følgesvenn for dine fritidsaktiviteter som du uten problemer med og med glede fremdeles løper en ekstra kilometer på slutten av dagen. 

Den minimale sålen til ZAQQ henter ikke bare fargene på det øvre materialet, men er også ultra -sammensveiset med sin svært fleksible og myke egenskap. 

Du finner Qendriq i fire forskjellige farger, ta en titt!

>> Qendriq << 

 

 

Den feminine loaferen

Vårt QERP -godteri er den feminine loaferen, som ser spesielt møre ut i sin lysrosa.

Takket være den fleksible sålen og den ergonomiske designen, kjører du i disse barfotskoene så vel som på skyer - fantastisk lette og behagelige.

Ornamentalbåndet gir disse loafene et snev av eksklusivitet. Det gjenspeiler en sammenheng mellom tradisjonelt håndverk og moderne design og gjør hvert skritt inn i et strålende utseende. 

>> QERP <<    

 

 

Klassisk stil sammenkoblet med kulhet 

Qedo Brown er din nye sko som forbinder den klassiske stilen med et kult utseende. 

Den brune premium semsket skinn og den elegante 3-hulls snøringen sikrer en klassisk lapp, mens den hvite sålen og den myntefargede indre fôret gir en moderne vri. 

Med disse barfotskoene viser du stilbevissthet uten å gi opp komfort. 

>> Qedo <<

 

 

Den ekstravagante forretningssko 

Denne elegante barfotskoen kan ikke overgås i en ekstravaganse - en forretningssko for den stilige mannen.

I denne versjonen dukker Briq opp med mange edle elementer som gjør den helt unik. Den fine broguingen omgir dyktig forretningsskoen og strekker den visuelt. Det optiske høydepunktet er det fine læret i Tressé -optikk.

Med Briq Brogue Tresse Black har du funnet din vedleggssko, som garantert vil skille seg ut av mengden og presentere deg fra din mest elegante side.

>> Briq <<   

 

 

Feminin elegance par excellence 

Du torturerer deg selv i de trange pumpene dine hver dag og vil bare ha en til, av ubehagelig fottøy på slutten av dagen? 

Så er over nå, for med Mexiq har du nå et alternativ. 

Med denne nye ZAQQ -modellen er fokuset på den feminine elegansen. Det er grunnen til at Mexiq kjører. Men ikke bekymre deg, i tærnes område har vi likevel gitt nok plass, og det myke skinnet strekker seg også etter behov.

>> Mexiq << 

 

 

Øyetakeren

Marqen vår imponerer med sin ekstraordinære design. Den vakkert utformede ankelkriminaliteten med fine nagler gjør denne ballerinaen til et skikkelig øye -klemmer! 

Som alle våre ballerinaer, tilbyr Marq også full bevegelsesfrihet for tærne og fotballene dine. Enten du danser gjennom natten med ham eller drar gjennom shoppingboulevardene, er Marq der og gir deg maksimal komfort. 

Gjør Marq ditt personlige merke!

>> Marq <<   

 

 

Den slående sportsvennen 

Spiqe er vår ekstraordinære og superkomfortable løpesko. 

Vi har dekket det pustende nettstoffet med et svart nettverk av mikrofiber. Den barfotsko ser megamoderne ut og er veldig stabil på samme tid. 

Enten for å løpe, gå eller gå i parken - med denne sneakeren trekker du definitivt øynene opp for deg selv.

>> Spiqe << 

 

God humør sneaker 

Qolette er din nye sneaker med god humørsgaranti! 

Perfekt koordinerte farger skaper en moderne design, noe som er morsomt når du ser på. Etter de første trinnene i denne barfotskoen, vil du være helt overbevist. Løp som på skyer med den tilsvarende barfotfølelsen, qolette gjør det mulig!

Den flerfargede ZAQQ minimale sålen passer harmonisk inn i fargekonseptet, og med den høye fleksibiliteten og svakt demping sikrer et mykt utseende.

>> Qolette << 

Tilbake til bloggen
1 av 3