Black & White Sommer -samling

Black & White Sommer Kollektion

Visste du at bestselgerfargene våre om sommeren er svart og hvitt?

Ikke overraskende, fordi disse klassiske fargene passer perfekt til hvert antrekk. 

Svart / hvitt

Med vår svart / hvite Sommer -kolleksjon er du ikke bare komfortabel, men også stilig.

Enten på stranden, rusler med en by eller i parken - du kutter alltid en god figur med barfotskoene våre.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

 

Med eleganse gjennom sommeren

Looq Ballerina er det perfekte tilskuddet for hvert elegant antrekk. Enten på kontoret, på en middag eller på en avslappet tur - denne barfotskoen passer alltid. Hans feminine silhuett og materialer med høy kvalitet sikrer at du føler deg komfortabel hele dagen. 

Uansett om du liker det klassisk i svart eller hvitt, eller om du foretrekker å ha en tendens til brune eller nakne toner, er du alltid på rett sted med Looq.

>> LOOQ <<  

 

 

 

Eleganse møter komfort 

Eloq -svarte vil revolusjonere sommeren din. De splitter nye menns sandaler er preget av dets utførelse av høy kvalitet og det myke nappa -læret, som sikrer en behagelig passform.

Med stroppene og den justerbare spennen sitter hun perfekt og sikrer et trygt grep som følger deg gjennom dagen.

Enten med en lett linbukser og en løs skjorte for et stilig sommerutseende eller shorts og en t-skjorte-kutter du alltid en god figur med Eloq Black.

>> Eloq <<   

 

 

Tidløs stil i svart og hvitt

Vår Sparq Low Black White er en moderne sneaker i de klassiske fargene svart og hvitt, som ikke skal mangle i noen garderobe.

Nappa -læret med høy kvalitet, åpent og skinnende, gir barfotskoen en edel lapp. Sidestripene satte spesielle høydepunkter i hvitt og gir sneakeren et sporty preg. 

Vår Sparq Low Black White er en kombinasjon av en moderne stil, maksimal komfort og førsteklasses kvalitet.

>> sparq << 

 

 

 

Nyskapende design for maksimal hold 

Våre qava tå separatorsandaler imponerer med det sofistikerte snittet, som gir deg ekstraordinær hold. De smale stroppene laget av mykt nappa -skinn kan justeres individuelt, slik at sålen alltid sitter optimalt på foten i motsetning til konvensjonelle flip -flops. Denne vel tenkende designen garanterer ikke bare stabilitet, men også maksimal komfort.

Qava er den perfekte symbiosen av eleganse og tilfeldighet. Kombiner med jeans for et avslappet utseende eller bruk dem til en kjole for et elegant utseende.

>> Qava <<    

 

Maksimal frihet for føttene dine 

Vår Qoss Black kombinerer eleganse og komfort i en unik design. 

Tåseparatoren er designet så mykt at ingenting gnir eller gjør vondt. Så du kan løpe komfortabelt og bekymringsløst hele dagen. Bredden, finpusset skinnstrimler gir deg ekstra hold og stabilitet.

Du vil ikke finne en mer edel og mer praktisk flip -flop! Enten en dag på stranden, en tur gjennom byen eller en avslappet sommerfest - Qoss Black er alltid det riktige valget. 

>> Qoss <<

 

 

 

Sporty, elegant utseende 

Vår Qody White er innbegrepet av en feminin barfot sneaker, som gir et spesielt edelt blikk gjennom den smarte kombinasjonen av svart og hvitt. Det svarte læret på sidene fengsler med sin opprinnelige struktur og skinner vakkert i solen.

Enten du rusler i byen, på kontoret eller på en avslappet tur - med Qody White er du alltid stilig og komfortabel.

>> Qody <<  

 

Komfort som på skyer 

Vår Suqar White er utstyrt med en komfortabel sneakersåle, som får deg som på skyer med hvert trinn. I disse ballerinaene kan du løpe i timevis uten belastning på føttene.

Det myke nappa -læret tilpasser seg perfekt til fotformen din og sikrer en behagelig passform. Bare skli inn, løp av og se feminin ut! 

Enten du leter etter en elegant barfotsko til bryllupet ditt eller elsker hvite ballerinaer for jeans, tilbyr Suqar White dere begge: et feminint utseende og en makeløs slitasje som du ikke har opplevd på ballerinaer så langt.

>> Suqar << 

 

Pusteaktivitet for varme sommerdager 

Hvis du liker det luftig, men likevel vil holde føttene dekket, er Qruise White akkurat den rette barfotskoen for deg. De sjenerøse luftslavene gir føttene optimal pusteaktivitet selv på de varmeste dagene.

Det myke, fleksible læret tilpasser seg perfekt til fotformen din og muliggjør en makeløs løpende følelse. 

Føl lettheten med hvert trinn og nyt de varme dagene til det fulle med vår Qruise White.

>> Qruise << 

 

 

Perfekt for sommereventyrene dine

Vår Qlear Black er den utendørs barfotskoen, som var spesielt utviklet for sommereventyrene dine. Sporene lar føttene puste selv på de varmeste dagene.

Uansett hvor krevende din vei er, gir denne barfotskoen deg den perfekte balansen mellom ventilasjon og beskyttelse. Føttene dine forblir friske og komfortable, selv om temperaturene stiger. 

Qlear Black tilbyr deg alt du forventer av en barfotsko av høy kvalitet: pusteaktivitet, fleksibilitet, trygt hold og praktisk komfort.

>> Qlear << 

Tilbake til bloggen
1 av 3