Barfotsko eller forretningssko?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Kjenner du problemet? Du har en viktig avtale, antrekket ditt er, men dine ubehagelige forretningssko ødelegger allerede det gode humøret? 

Barfot sko eller forretningssko?

 Hvorfor glir du inn i ubehagelige sko når du har valget av en behagelig følgesvenn? Med våre zaqq barfot sko kjører du komfortabelt og med stil for enhver anledning.

Føl deg fri, føl Zaqq. 

 

Oxford Barefoot Shoes Clothing Shoes Men Black 

Oxford -draktskoen 

Du kan ikke være mer praktisk enn med Apeq i virksomheten! Denne Oxford -skoen kombinerer klassisk eleganse med den makeløse komforten til en barfotsko.

Apeq Black er laget av det fineste sorte kalvekjøttskinnet, og tilbyr ikke bare et tidløst utseende, men også en naturlig bevegelsesfrihet og pusteaktivitet som føttene dine trenger i stressende hverdag.

Alle som vil håndtere butikker, skal ha APEQ!

>> Apeq <<

 

Brune derby dressesko barfot sko

Derby -draktskoen

Briq er den klassiske Derby -draktskoen for moderne herrer som ikke ønsker å gå på akkord mellom stil og komfort.

Denne virksomheten barfot sko gir føttene dine en naturlig bevegelsesfrihet, pusteevne og en perfekt passform.

Briq er tilgjengelig i en rekke farger og eventuelt med eller uten broguing, og tilpasser seg enhver anledning og stil.

Briq er den ideelle følgesvennen for menn som verdsetter deres ytre og føttens velvære.

>> Briq <<   

 

Business Ballerina Barefoot Shoes Women 

Den allsidige ballerinaen 

Stilig er på toppen av deg? Vil du fortsatt ikke gjøre uten trøst? Da er vrien vår helt riktig! Med den superfleksible sålen kan du også stuve den opp i håndvesken for alltid å ha et behagelig par sko for hånden.

Enten for en avslappet tur i parken, for kontoret eller ved spesielle anledninger - Twist Ballerinaer er så allsidige i sine 24 forskjellige versjoner at de passer til enhver anledning.

>> vri <<

 

Derby barfot sko kvinner grå

Rød sko i Derby Design

Iqon er skoen for kvinner som tolket det klassiske derby -designet og kombinert med lettheten til en barfotsko.

Enten i en edel velour eller skinnende glatt skinn, i enkel svart, elegant grått eller lyst gull-iqon tryller alltid opp det visse ekstra i antrekket ditt.

Iqon er perfekt for den mote bevisst kvinnen som vil dukke opp på kontoret, på en spasertur gjennom byen eller på en middag like stilig og behagelig.

>> Iqon <<   

 

Black Monk Barefoot Shoes Men 

Munkedraktskoen 

MONQ er det perfekte valget for den moderne mannen som ønsker å kutte en god figur både på kontoret og ved spesielle anledninger uten å måtte gjøre uten den naturlige løpende følelsen.

Disse klassiske munkeskoene er laget av det fineste kalveskinnet, og er preget av deres karakteristiske spenner og et elegant, tidløst utseende.

Med MONQ liker du ikke bare et stilig utseende, men også en makeløs komfort, bevegelsesfrihet og pusteaktivitet.

>> forretningsmenn << 

 

Mokassin barfot sko blå

Den kule moccasin

Lang arbeidsdag, det ene møtet etter det andre, en avtale om kvelden - Fliq deltar og lar deg skinne fra din beste side. Med sitt super -soft og fleksible materiale og ikke -skli såle, vil han aldri svikte deg.

Fliq Blue er din perfekte følgesvenn for alle dager når du vil ha på deg en behagelig sko som skiller seg ut fra mengden.

Hvis du liker det enklere, vil du også finne fliq i svart.

>> Fliq << 

 

Loafer barfot sko kvinner 

Den elegante loaferen 

Qerp er din feminine loafer som perfekt kobler komfort og stil. Slippskoen er fleksibel, hardtvekt og ikke -sklip. Og han ser også utrolig elegant ut! 

Disse loafene er det perfekte valget for hverdagen, kontoret eller til og med for mer elegante anledninger der du vil fremstå stilig og likevel komfortabelt. 

Med QERP på føttene, kombinerer du uanstrengt motebevissthet med behovet for sunne og glade føtter, uansett hvor dagen fører deg.

>> Loafer << 

 

Loafer barfot sko kvinner gull

Den glamorøse loaferen 

Leter du etter ren glamour? Da er Qosmo Champagne det perfekte valget for deg! En super feminin barfotsko som ikke kunne være mer stilig. 

Fra utsiden presenterer vår Qosmo seg som en edel loafer. Men som kjent, handler det også om de indre verdiene, og de blir et uslåelig argument! Den barfotte loaferen er utrolig myk og fleksibel og tilpasser seg konturene av foten din i perfeksjon.

>> Qosmo << 

 

Forretningsstøvler barfot sko menn 

Forretningsbåten 

Inspirert av den klassiske engelske George Boot, utviklet vi en sko med din duqe som ikke kunne være mer behagelig og elegant!

Disse forretningsstøvlene er tilgjengelige i elegant glatt skinn i brunt eller svart og i et vegansk alternativ med høyt glans. 

Duqe er det ideelle valget for den moderne mannen som ikke går på akkord med tanke på mote og fothelse.

>> duqe <<

 

Komfortable dress barfot sko

Den tilfeldige vedleggsskoen

Det fungerer ikke mer komfortabelt enn med PEAQ!

Denne barfotskoen gir deg enda mer tå frihet enn de andre modellene og er derfor ikke produsert med vår virksomhetssåle med den eksterne hælen, men med vår populære Zaqq One ​​Sole, som du kjenner fra mange joggesko. 

Hvis du liker det formelt, men ikke trenger å følge en streng forretningskleskode, kan du ikke bare skinne med PEAQ i jobben, du vil heller ikke lenger klare deg uten denne komfortable barfotskoen på fritiden.

>> PEAQ <<

Tilbake til bloggen
1 av 3