Allerede utsolgt, men ikke bekymre deg!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Den nye oppstartssamlingen vår ble så godt mottatt at mange størrelser ble utsolgt etter noen dager. Vi er veldig glade! Det kan ta 8 til 12 uker til alle størrelser er på lager igjen. 

Men ikke bekymre deg 

For i butikken vil du finne et stort utvalg av forskjellige støvler. Hvis du vil gå gjennom overgangsperioden i komfortable støvler, kan du ta en titt på disse modellene.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

Elegant og høyt snitt 

Seleqt Stretch er bagasjerommet som virkelig passer til hver kalv!

Kjenner du problemet med høye støvler? Enten for bred eller for smal, men aldri sittende perfekt på kalvene? Med vår Seleqt har vi laget en strålende løsning for deg.

På baksiden av skaftet blir to strekkinnsatser sydd, noe som ganske enkelt gjør den slitasjefølelsen av denne støvelen en gang.

Seleqt er elegant og stilig. Derfor kan du virkelig kombinere det med hva som helst.

>> Seleqt <<

 

Kult og likevel stilig 

Vil du ha en sneaker med høy topp i det trendy retro-utseendet? 

Vi skaper den årgangseffekten av vår SNAQ med det fint slipt, mørkebrune nappa -skinnet og det lyse indre fôret, som er av. På grunn av den hvite løpesåle ser skoen helt moderne ut. 

Vil du ha et stilig utseende som er Megacool på samme tid? Da trenger du Snaq!

>> Snaq <<   

 

 

Fra casual til chic 

Chelsea -støvler er kult! De ble opprinnelig designet som en kort ridestøvel i England, men fant raskt veien inn i hverdagen.

Mange musikere, inkludert medlemmene av Beetles, foretrakk å bruke Chelsea -støvlene sine og bidro sterkt til å ha blitt så populære.

Ikke bare for jeans disse barfotskoene ser kule ut, du kan også bruke dem stilig med dressbuksene!

>> egenkapital <<

 

Fargerik og stilig 

Qom er vår høyere barfotstøvel, som ganske enkelt overbeviser alle med den pappede akselen!

Enten mer slående i rødt eller blått eller mer reservert i svart, grått eller brunt, i Qom kutter du alltid en god figur og løper som på skyer.

>> Qom <<   

 

 

Edel og enkel

Riquet vår kombinerer edelt utseende med en løpende følelse som er uten sidestykke.

Riquet trenger ikke å dekorere, fordi den høye glosspolerte, myke nappa -læren alene gir bagasjerommet sin enkle eleganse.

For å sikre maksimal komfort, delte vi skaftet to og koblet sammen med en stropp. Så du kan regulere bredden veldig enkelt over sølvspennen selv og alltid ha det holdet du trenger.

>> Riquet <<   

 

Nobel og elegant 

Qorby ser alltid stilig ut med det polerte glatte skinnet i Braun. Enten på kontoret, en spasertur gjennom byen eller for en omfattende spasertur - med Qorby er du på helt komfortable og elegante såler.

 Den halvhøyde barfotskoen er laget av delikat skinn som ikke bare ser edel ut, men som også bærer helt behagelig og tilpasser seg perfekt for føttene dine.

>> Qorby << 

Tilbake til bloggen
1 av 3