Nye barfotsko i butikken

Neue Barfußschuhe im Shop

Har du allerede oppdaget modellene vi har hatt i butikken siden denne uken? 

Nye farger og materialer 

Vi har nye varianter i butikken for noen av våre populære barfotsko. Du kan finne i menyen Nyheter Alltid alle splitter nye modeller.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

 

Nå vegansk også 

Attraqt vår er en av de mest populære modellene for de kjøligere dagene. Nå kan du endelig finne det fra veganske materialer i butikken.

Fra vår Attraqt Vegan Black og Attraqt Vegan Brown, venter noen få eksemplarer på å bli slitt. Det kan hende at de mest etterspurte etter størrelsene raskt er utsolgt.

Men ikke bekymre deg, selvfølgelig produserer vi. Dette tar imidlertid en stund, som vi er kjent for å produsere alt i vår fabrikk.

>> ATTRAQT <<

 

 

 

I en ny farge

IVIQ er den moderne sneakeren som gir deg maksimal bevegelsesfrihet og letthet. Denne sneakermodellen har vært en av de mest populære i butikken i årevis. 

Fra nå av vil du også finne denne sneakeren i svart.

Med sin enkle design er IVIQ Black til og med egnet for tilfeldige utseende på kontoret. 

Snap ham og nyt frihet mens du løper!

>> iviq <<

 

 

 

Treq/Terraq med vinterfôring 

Kalde føtter om vinteren? Med Treq Winter vanntett har du en barfotsko som er varm og også sikrer varme føtter på de kaldeste dagene.

Men ikke bare det, med Zaqq Terra barfot såle har du også den beste glidemotstanden selv i vått vær og løper trygt gjennom vinteren. Du er også beskyttet ovenfra, fordi TREQ -en vår er absolutt vanntett.

Nå vil du finne Treq Winter ikke bare i svart, men også i Brown!

>> Treq for kvinner <<

>> Terraq for menn <<

 

 

Endelig i Brown også 

Med vår varme prequel har du alltid gode føtter i den kalde vinteren. 

Denne lave skoen kuttes litt høyere for å gi deg den ideelle kalde beskyttelsen om vinteren. Fra nå av vil du finne vår prequel laget av Nappaleder ikke bare i svart, men også i Brown.

Selvfølgelig er den veganske varianten fremdeles tilgjengelig.

>> prequel << 

Tilbake til bloggen
1 av 3