Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktiv gjennom jula

Duften av stekte mandler, pepperkaker eller informasjonskapsler - snacking er ganske enkelt en del av julen. For ikke å sette ytterligere kilo, er fysisk aktivitet nå spesielt viktig. 

Aktiv gjennom jula

Med våre utendørs barfot sko har du også det gøy å gå ut om vinteren.

Grip din Zaqq raskt for å nyte dine omfattende vintervandringer eller turer til det fulle.

Føl deg fri, føl Zaqq.

 

Expeq utendørs barfot sko 

Expeq: holder løftet sitt

Waterproof sier om det og vanntett er absolutt denne skoen. Jeg ble overrasket over bølger - tørre føtter ble igjen. Püzt i dype sølepytter i skogen - Bortsett fra buksene mine, var ingenting våt på foten.

Han tåler også snø, som jeg opplevde i går, i tilfelle et plutselig begynnelse av vinteren, og også kraftig regn om sommeren. Toppsko med mer ikke -sklip enn med andre barfotsko og en lav vekt, perfekt for lange tursturer. Et kjøp som var verdt det!

Kundevurdering for ExpEQ Black Waterproof

>> expeq << 

 

Aktive barfot sko svarte kvinner menn 

Quintic: Super

Jeg har hatt på meg skoene hele vinteren. Spesielt for å gå stråler med en hund. Ikke mer kalde føtter, vann trenger heller ikke gjennom!

Men det beste er: ikke mer ryggsmerter! Foten har plass i skoen og ingenting presser eller søppel, enten det er med eller uten sokker. Så langt viser sålen ingen slitasje, selv om stiene her er veldig steinete. Glidelåsen er veldig nyttig når du tar på deg. Jeg kan bare anbefale skoen.

Kundevurdering for Quintic Black Waterproof

>> Quintic <<  

 

Explorer barfot sko 

Explorer: Fantastisk

Jeg har hatt skoen i et halvt år. Etter noen få fogder med barfotsko, var jeg skeptisk, men denne skoen skuffet ikke.

Jeg er omtrent 10 km med hundene mine hver dag. Vind, vær, kald, snø. Skoen deltok hele vinteren og mestret virkelig hvert vær med venstre. Han ser fortsatt veldig bra ut. Profilen holder, den er absolutt vanntett og til og med kulde og snø kan ikke skade ham.

Jeg ble sjelden så imponert. Verdt hvert cent.

Kundevurdering for Explorer Black Waterproof

>> Explorer << 

Tilbake til bloggen